Copyright © 2010 de Kersentuin Nieuwvliet ·  All Rights reserved 
Welkom bij de Kersentuin, uw gastvrij  en  vertrouwd  vakantieadres  midden in Nieuwvliet, in Zeeuws-Vlaanderen, het mooie stukje Zeeland net onder de Westerschelde.

Ik  ben  uw gastvrouw, Rineke Roelse.  Mijn werk is mijn hobby en al meer dan 25 jaar probeer ik nieuwe en “oude ” gasten een fijne vakantie te bezorgen.  Wij zijn maar een klein bedrijf, maar zoals u in het gastenboek kunt lezen, is ons handelsmerk gastvrijheid!   Ook voor kinderen!

U kunt bij ons kiezen uit een kamer met ontbijt,  een comfortabel appartement,  een vakantiehuis of een  fantastische studio. Via het menu links vindt u uitgebreide informatie over de accommodaties.

Ik zorg ervoor dat uw accommodatie bij aankomst prima in orde is. U zult informatie krijgen over de streek en  de activiteiten die georganiseerd worden tijdens uw verblijf.  Voor vragen en suggesties, maar ook voor een babbeltje met mijn gasten, heb ik alle tijd!

Het dorpje Nieuwvliet  vindt u  aan de kust van het mooie Zeeuws-Vlaanderen.  Ons “Landje apart “ staat bekend  om  zijn rust en ruimte, strand en zee, gemoedelijkheid en gastvrijheid.

Op onze site vindt u heel veel informatie over de streek en mogelijkheden tijdens uw vakantie.  Mocht u nog meer willen weten: een mailtje of telefoontje is snel gepleegd!  Ik hoop u in de Kersentuin te mogen begroeten!


tel. 00 31 (0)117 371573              Email: kersentuin@zeelandnet.nl                    

de Kersentuin
het weer in Nieuwvliet
klik voor video