Copyright 2010 de Kersentuin Nieuwvliet   All Rights reserved 
de Kersentuin
Draadloos Internet in uw accommodatie:
Uw vakantiehuis, vakantiewoning of kamer met ontbijt in de Kersentuin beschikt over een draadloos internetverbinding (Wifi) volgens standaard 802.11b en 802.11g.
Deze internet verbinding stellen we geheel GRATIS tot uw beschikking onder de volgende voorwaarden:
- U bent zelf verantwoordelijk voor het tot stand  brengen van een verbinding tussen onze netwerk en uw PC of laptop.  Als u thuis al draadloos het internet op kunt, dan kunt u hier ook zonder problemen op het net komen. We zullen in geen geval als helpdesk optreden!
- U kunt E-mailen en internetten zoveel als u wilt. Maar het is u verboden grote bestanden als films en muziek te downloaden, daarvoor is deze service niet bedoeld.  U deelt het netwerk met andere klanten en downloaden vertraagt de verbinding. Grote hoeveelheden dataverkeer van meestal illegale bestanden zullen ons gegarandeerd in de problemen brengen en dat willen we voorkomen.
Het dataverkeer wordt automatisch gecontroleerd, bij misbruik wordt u zonder enige waarschuwing en definitief van het netwerk afgesloten!
- U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele virussen, spyware,  malware, of storingen die via het netwerk op uw computer komen. Het is aan u om uw computer voldoende te beschermen!
- We houden ons het recht de internetverbinding te verbreken, hetzij om misbruik tegen te gaan, door storingen of omdat we, om welke reden dan ook, deze service niet meer kunnen verlenen. 

Het klinkt allemaal erg streng, maar bij normaal internet gebruik zult u hier niets van merken! Veel plezier ermee!

Gratis software om uw computer te beschermen:
Avast : Nederlandstalig antivirus software, gratis voor thuisgebruik, u moet wel registreren., maar het werkt voortreffelijk! Iedere dag automatische updates!
Ad-aware   antispyware programma, ook gratis en nederlandstalig.
Spamihilator goede spamfilter voor uw E-mail.

De Kersentuin:  het thuisgevoel op vakantie!